• 0248.270.030
  • office@alvvimar.ro
  • Luni - Vineri: 7.30 - 18.00 Sambata: 7.30 - 13.00

Gerard


Gerard Roofing dezvolta si produce tigle metalice de peste 50 de ani.

Vindem acoperisuri din tigla metalica cu acoperire de piatra in peste 80 de tari in intreaga lume si detinem reprezentante in numeroase locatii, care asigura suportul pentru promovarea produselor noastre de top.

Tabla tip tigla a fost profilata ca replica la unul dintre stilurile consacrate ale invelitorilor traditionale, precum tigla ceramica, sindrila, placile de azbest, cu avantajul suplimentar conferit de substratul metalic, pentru a asigura performante superioare la intemperii.

În anul 1957, GERARD a inventat primele ţigle metalice cu acoperire de piatră naturală din lume

În anul 1957, fondatorul companiei, Lou Fisher, un inovator om de afaceri din Noua Zeelandă, a inventat primele țigle metalice cu acoperire de piatră naturală. În următorii cincizeci de ani, acest concept a fost dezvoltat folosind cea mai nouă tehnologie care a permis AHI Roofing să se bucure de o expansiune rapidă cu cele patru fabrici de producție pe patru continente, inclusiv sediul european din Ungaria. Marca GERARD face parte din RoofTG – firmă de nivel mondial. Proprietarul nostru este IKO Industries, o companie prezentă peste tot în lume, cu peste 3.500 de angajați și peste 25 de fabrici cu producție în întreaga lume.

Proiecte

Produse

Tigla Gerard Classic

Tiglele Gerard Classic rezista mai mult si confera siguranta in orice conditii climatice. Tiglele Classic se potrivesc oricarui stil arhitectural sau constructiv, de casa sau proiect comercial. Fiecare tigla este presata din otel Zincalume® ce confera rezistenta, profilul obtinut avand, de asemenea, un aspect estetic deosebit. Beneficiaza de acoperire cu piatra naturala. Gama Classic este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.

Tigla Gerard Heritage

Mai mult de 50 de ani de cercetare si dezvoltare au trecut din momentul lansarii tiglei Gerard Heritage. Tigla Gerard Heritage este obtinuta prin presarea si profilarea tablei de otel, avand imprimate sapte amprente orizontale intr-un singur panou. Fiecare panou este profilat pentru a realiza o suprapunere si imbinare puternica, beneficiind, de asemenea, de acoperire cu piatra naturala pentru un aspect estetic deosebit. Gama Heritage este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.

Tigla Gerard Milano

Curbele fine ale profilului Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt apreciate in proiectele care incorporeaza materiale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultand în final camine pline de caracter.
Milano largeste gama optiunilor, astfel stilul Gerard ofera oportunitati de exprimare pentru cele mai inovative proiecte arhitecturale.

Tigla Gerard Shake

Colonistii europeni din America secolelor 17 si 18 au adus cu ei stilul traditional al acoperisurilor din Anglia, Olanda, Franta si Germania, recreand aceste stiluri din lemn, care se gasea pretutindeni. Din lemnul de cedru, despicat cu o secure, s-a obtinut sindrila tipului de acoperis Shake (sita). Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul Gerard Shake, incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala.

Tigla Gerard Shingle

Monteaza-ti un acoperis Gerard Shingle si faci o alegere pentru un acoperis puternic, durabil si atractiv. Alte tipuri de sindrile, precum cele facute din lemn, sunt sisteme scumpe, deoarece este necesare instalarea lor peste o platforma placaj. In plus, Tigla Shingle pastreaza aspectul sau atractiv in comparatie cu multe alte tipuri de acoperisuri tip sindrila, datorita substratului sau durabil din otel si stratului de acoperire cu piatra naturala. Gama Shingle este disponibila in culorile: rosu Sunset, verde Ravine, maro Bark, negru Eclipse.

Avantaje 

Rezistenta crescuta

Otelul cu acoperire ZINCALUME® are rezistenta superioara in timp la coroziune. Combinatia stratului anticoroziune a zincului cu bariera de protectie a aluminiului asigura performante superioare otelului galvanizat in aproape toate mediile ambientale. Toate acestea duc la cresterea duratei de viata a produsului

Greutate scazuta

La doar 6.4kg/m², tigla Gerard este una dintre cele mai usoare tigle. Greutate mai mica inseamna presiune mai mica asupra structurii acoperisului. In multe situatii, economii serioase se pot obtine in conditiile in care nu este necesara fortificarea structurii. Fiind usor, Classic este usor de manevrat si instalarea se realizeaza in timp scurt.

Rezistenta la vant

Sistemul Gerard are un sistem orizontal de fixare a modulelor. Deoarece fiecare modul este prins orizontal pe sipci, efectul de forfecare al vantului este virtual eliminat. Alte sisteme de acoperis se bazeaza pe fixare verticala, care creeaza posibilitatea ridicarii acestuia de catre vant.

Rezistenta la coroziune

ZINCALUME® are rezistenta superioara in timp la coroziune. Combinatia stratului anticoroziune a zincului cu bariera de protectie a aluminiului asigura performante superioare otelului galvanizat, in aproape toate mediile ambientale. Toate acestea duc la cresterea duratei de viata a produsului.

Rezistenta la ultraviolete

Sistemele Gerard Roofing au o rezistenta la decolorare superioara fata de alte produse. Acest element a fost demonstrat in urma testelor de simulare a conditiilor neprielnice de vreme (vezi raport) si in conditiile mentinerii indelungate in zonele cele mai expuse razelor UV din lume. Tiglele Gerard au fost realizate in Noua Zeelanda, unde se intalnesc cele mai inalte nivele de ultraviolete din lume si au fost validate in urma punerii in opera incepand cu anul 1956.

Rezistenta la ploi si furtuni

Conditiile extreme de vreme – incluzand furtuni , vanturi puternice, avand chiar puterea uraganelor, ploi puternice pot cauza pagube imense. Testele realizate demonstreaza performanta sistemului Gerard in aceste conditii extreme.

Rezistenta la fulger

Sistemele Gerard produse de AHI Roofing sunt realizate din otel acoperit cu granule de piatra. Experienta ne demonstreaza ca acoperisurile din metal nu sunt mai vulnerabile in fata trasnetelor decat cele non-metalice. Intr-adevar, probabilitatea ca trasnetul sa loveasca o cladire este determinata doar de inaltimea si pozitia ei.

Copyright © 2019 Alvvimar

Scroll Up