• 0248.270.030
  • office@alvvimar.ro
  • Luni - Vineri: 7.30 - 18.00 Sambata: 7.30 - 13.00

Fakro

Ferestrele de mansarda sunt astazi o cerinta la cladirile nou construite. Acestea deschid posibilitati noi in arhitectura moderna. Utilizand ferestrele de mansarda, podurile neamenajate se pot transforma usor in spatii functionale: birouri, dormitoare sau camere pentru copii. Firma FAKRO ofera multe solutii interesante in constructia ferestrelor de mansarda, care garanteaza siguranta si confortul.
Firma FAKRO a fost infiintata in 1991 in Polonia. Astazi este unul dintre primii producatori de ferestre de mansarda in lume. Obiectivul firmei este de a fabrica produse de cea mai buna calitate, care sa satisfaca asteptarile clientilor din intreaga lume.

Produse:
– ferestre de mansarda
– ferestre de acces pe acoperis
– rame de etansarei
– accesorii
– scari modulare

Ferestre de mansarda

Ferestrele de mansarda FAKRO sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

118_2

Ferestre cu articulare mediana
– balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei
– asigura aerisirea si iluminarea a incaperilor

Ferestre cu articulare dubla
– în plus de aerisirea si iluminarea, asigura un acces usor la fereastra si o vedere larga in exterior
– deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana

Ferestre suprainalte – pivotarea ferestrelor la o inaltime deasupra liniei mediana- partea de jos ofera avantajele ferestrelor cu dubla articulare jar partea de sus e o sursa suplimentara de lumina.
Ferestre pentru combinatii – se monteaza in combinatie cu ferestre de mansarda
Ferestre de acces pe acoperis – ferestre cu deschidere laterala pana la un unghi de 90° – deschidere spre dreapta sau spre stanga
Ferestre non standard – ferestre arcuite – ferestre cu sprosuri verticale – forme si tabla non standard

Ferestre de evacuare a fumului
Cel mai frecvent se monteaza in casa scarilor si se utilizeaza in scopul extragerii fumului si gazelor de ardere în caz de incendiu. Comanda de deschidere este data de senzorul de fum prin intermediul unitatii centrale. Aceasta fereastra este prevazuta cu balamale in partea inferioara si cu doua motoare electrice (24V) care deschid fereastra intr-un unghi de pana la 75°. Motoarele asigura si ventilatia zilnica a incaperilor. Datorita articultiei situate în partea inferioara, cerceveaua indeplineste si rol de protectie impotriva vantului atunci când geamul este deschis, iar pe timp de iarna nu este impiedicata deschiderea ferestrei, datorita depunerilor de zapada.

Scari modulare
Scarile modulare de acces la pod sunt raspunsul nostru la nevoia de spatiu, de usurinta in utilizare, de incredere si siguranta in exploatare si, nu in ultimul rand, la nevoia unui raport corect intre calitate si pret. Faciliteaza accesul la pod intr-un mod practic si sigur.
Avantaje

Economisirea de spatiu
După pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.
Uşurinţa la montaj
Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scarii de catre doua persoane. Adaptare usoara a lungimii scarii la inaltimea incaperii. Scarile sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.
Operare usoara
Chepengul are o structura compacta iar operarea este foarte comoda. Tija de operare special conceputa faciliteaza deschiderea si inchiderea usii cu usurinta.

Echipamente aditionale
Pentru a usura montajul si a mari confortul în exploatare, FAKRO pune la dispozitie mai multe accesorii.

Garanţie
Scarile de acces la pod FAKRO sunt acoperite de o garantie de 3 ani.

Scari modulare din lemn

Scari modulare metalice

Scari metalice pantograf

Altele

Copyright © 2019 Alvvimar

Scroll Up