• 0248.270.030
  • office@alvvimar.ro
  • Luni - Vineri: 7.30 - 18.00 Sambata: 7.30 - 13.00

Tegola


Tegola Romania
s-a dezvoltat pe piata constructiilor din Romania in cadrul holdingului Edil Group, ca si reprezentant – asociat al firmei Tegols Canadese, producatorul european care furnizeaza peste 51% din totalul tiglelor bituminoase din Europa, situandu-se la ora actuala pritre primii trei producatori mondiali.

Compania ofera sisteme complete de acoperis rezistente la orice conditii climaterice, sisteme de impermeabilizare si drenaj la fundatii, izolatii fonice, izolatii termice si produse geosintetice pentru lucrari ambientale.
O gama larga de modele, 58 de culori nealterabile in timp, pentru avantaje infinite de proiectare si constructie a oricarui tip de acoperis, abordand linia metalia sau cea clasica.

Produse Linia Metalica Garantia “metalica” Tegola Garantia unei calitati exceptionale este data de straturile multiple din care sunt alcatuite sindrilele bituminoase cu protectie metalica Tegola. Alcatuite din 5 sau 8 straturi din materiale diferite – adeziv, pentru o fixare suplimentara, folie de cupru sau zinc-titan pentru rezistenta si frumusetea cu reflexe metalice, bitum Tia-juana HP, pentru o mai buna impermeabilizare, 2 staturi de fibra de sticla si un compound usor, pentru o rezistenta mecanica mai mare si stabilitate dimensional sporita, alaturate inca unui strat de bitum Tia-juana oxidat si unui film de polipropilena, toate alcatuiesc un sistem de acoperis de avangarda, destinat unor lucrari de prestigiu.

Linia Clasica

Garantia “stratificata” Tegola – garantia unei calitati exceptionale este data de straturile multiple din care sunt alcatuie sindrilele bituminoase Tegola – nisip siliconic, bitum Tia Juana, pentru o buna impermeabilizare, fibra de sticla de mare gramaj – preimpregnata, pentru o mai mare rezistenta mecanica si stabilitate dimensional si granulele colorate printr-un process ceramic la temperaturi inalte, utilizand pigmenti anorganici ce garanteaza stabilitatea cromatica absoluta in timp si protejeaza substraturile de razele ultraviolet.

Tegola Standard


Ofera avantaje neegalate de rezistenta, flexibilitate la montaj, dar mai ales o gama de 13 culori diverse. Cu gama de culori propusa, Tegola Standard garanteaza perfecta incadrare cromatica a a acoperisului in orice context ambiental.

Detalii tehnice

Tegola Master


Datorita unei suprapuneri particulare in doua straturi laminate, Tegola Master propune un efect de relief tipic acoperisurilor traditionale. Cele opt culori ale gamei Master permit o perfecta incadrare ambientala. Rezultatul este o tegola foarte flexibila si usor de montat chiar si la temperaturi scazute.

Detalii tehnice

Tegola Liberty


Cu Tegola Liberty, Tegola Canadese garanteaza noi solutii estetice cu aceleasi caracteristici tehnice ale gamei ceramizate.

Detalii tehnice

Tegola Traditional


Ofera elevate caracteristici de flexibilitate ce permit utilizarea acesteia in proiecte arhitectonice in care prin prezenta formelor curbate si a pantelor diferite se cere o solutie capabila sa se adapteze perfect formei acoperisului. Tegola Traditional propune un design caracterizat de un profil rotunjit, si o gama ampla de culori pentru perfecta incadrare a acopersului in contextul arhitectonic.

Detalii tehnice

 

Tegola Gothic


Este noua propunere Tegola Canadese pentru acoperis.Gothik raspunde eficient exigentelor realizarii unui acoperis original si de mare valoare estetica. Tonalitatea cromatica a invelitorii si gama de culori garanteaza un suport generos creativitatii.

Detalii tehnice

 

Tegola Mosaik


Tegola Mosaik
, cu forma sa hexagonala si tonalitate cromatica particulara, permite obtinerea unui remarcabil efect de mozaic pe acoperis. Montajul este deosebit de usor; tegolele Mosaik sunt autoadezive, ceea ce creste impermeabilitatea invelitorii. Autoaderenta totala a placilor accentueaza garantia de rezistenta in zonele cu vanturi puternice si zapada abundenta.

Detalii tehnice

Jgheaburi si burlane

Gama Clasica

Tabla prevopsita

Gama Zinc Titan

Aliaj Zinc – Titan

Gama Prestige

Cupru

Proiecte

Copyright © 2019 Alvvimar

Scroll Up