p01 (2)

Realizam confectii din inox si fier in propria hala de productie – situata in Bascov, str. Serelor nr. 35. – si oferim clientilor nostri serviciile urmatoare: consultanta tehnica gratuita, design personalizat, transport, montajul si finisajul confectiilor.
Personalizarea lucrarilor se face in functie de specificatiile, de dorintele clientului, de spatiul pe care acesta il are la dispozitie si de stilul amenajarii.

Confectii din Inox

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar de Italia AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale. Garantia la inox este de 10 ani.
Specialistii nostri executa din inox: balustrade pentru interior si exterior, scari cu trepte din lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier, elemente decorative, mobilier special pentru firmele din industria alimentara.

inox si sticla 600 (1)
Mana curenta la balustrade poate fi din inox lucios, lemn sau inox satinat.

Confectii din Fier

Confectiile din fier confera spatiului un farmec deosebit, relaxat si rustic, iar in cazurile cand este asociat cu natura (inprejmuirea curtii, elemente de decor in gradina etc.), aceste elemente se completeaza reciproc. Daca va plac locatiile vechi si va doriti ceva asemanator, puteti alege copertina din fier combinata cu elemente de fier forjat si policarbonat, care, plasata la intrarea in casa, asigura protectia impotriva intemperiilor vremii si ii da o nota de elegant cladirii.
Specialistii nostri executa din fier – otel laminat (OL 37), cu o concentratie de carbon scazuta – combinat cu elemente de fier forjat: panouri de gard, porti auto si pietonale, copertine, balustrade de interior si exterior, mobilier, decoratiuni etc.
Fierul este vopsit in camp electrostatic si se poate combina cu lemn (treptele, mana curenta), policarbonat (diverse culori) si inox satinat.

In vederea intretinerii fierului forjat pe termen lung, tehnologia moderna vine cu o noua solutie, care nu numai ca protejeaza produsul, dar ii da si un aspect estetic deosebit. Este vorba de o vopsea, ale carei nuante disponibile sunt: patina aur, patina cupru, patina aur bronz, patina verde si patina argint. Astfel, fierul forjat beneficiaza de o protectie indelungata in orice conditii atmosferice.

Lucrarile noastre se regasesc si in numeroase locatii publice, iar prin numarul acestora am reusit sa ne impunem pe piata din zona:
Arges: Piata Smardan, Piata Primariei Pitesti, Sediul Hidroconstructia, Central Plaza, Showroom-uri (Skoda, Audi, Daewoo, Toyota, KIA), Cartierul rezidential Bratieni din Stefanesti, filialele BRD, BCR, CEC etc.
–  Bucuresti: Showroom Mercedes, Vitantis Sopping-Center, Complex Miorita etc.
–  Ploiesti: Showroom Peugeot.

Copyright © 2019 Alvvimar

Scroll Up