Sika furnizeaza solutii si produse inteligente, bazate pe cele mai avansate tehnologii, servicii impecabile si expertiza unica, demonstrata in cursul celor 100 de ani de existenta si inovatie, solutii inovatoare si personalizate nevoilor clientilor plaseaza Sika ca si leader in furnizarea materialelor pentru sigilari, lipiri, ancorari, reparatii, hidroizolatii si protectii. Proiectele de succes din intreaga lume au demonstrat calitatea superioara a produselor Sika, care corespund celor mai riguroase standarde si reglementari internationale.

3. Produse pentru subtunari si ancorari

Sika ofera o gama larga de cimenturi si mortare pe baza de rasini sintetice. Aceste mortare, care pot fi turnate sau injectate, sunt utilizate pentru fixarea elementelor pre-turnate intre ele sau pentru umplerea golurilor de sub bazele masinilor. Caracteristicile fluide ale mortarelor de cimentare sunt ideale pentru umplerea golurilor mici si a spatiilor goale, precum si pentru protejarea cablurilor pre-compactate in conducte si dispozitive de fixare permanente.

4. Pardoseli industriale

Sika detine o pozitie de frunte la nivel global in furnizarea solutiilor pentru pardoseli industriale, pentru diverse acoperiri si pentru lipirea pardoselilor din lemn. Solutiile Sika corespund nevoilor clientilor si indeplinesc o gama larga de functii conform domeniilor de aplicare, precum pardoseli industriale cu rezistenta mecanica si chimica, pardoseli pentru sali sterile, pardoseli comerciale/rezidentiale cu cerine estetice si de emisii VOC scazute, pardoseli din lemn cu lipire elastica pentru o acustica imbunatatita etc.

5. Protectii anticorozive

Sika ofera straturi de protectie economice, durabile si de incredere pentru protejarea structurilor din otel impotriva incendiului si a coroziunii. Produsele Sika pot rezista de asemenea efectelor conditiilor meteorologice extreme, abraziunii mecanice si atacului chimic. In plus, solutiile Sika au avantajul unei vieti indelungate, unui compus organic volatil scazut (VOC) si unui aspect foarte estetic.
Sika a reusit sa acopere si sa protejeze cu succes, in intreaga lume, numeroase tipuri de cladiri.
Exemplele tipice includ structuri industriale, proiecte de infrastructura, centrale energetice, parcuri eoliene si facilitati petrochimice etc.

6. Membrane pt acoperisuri+accesorii

Membranele Sika etanseaza acoperisurile si indeplinesc si alte cerinte suplimentare, precum rezistenta mecanica si la UV, flexibilitatea la rece si stabilitatea termica la caldura, rezistenta la fortele de suctiune ale vantului, etc. Beneficiind de experienta si de succes in toate tipurile de aplicari pe toate tipurile de cladiri, solutiile de acoperisuri Sika sunt corespunzatoare pentru a fi aplicate pe majoritatea substraturilor si a formelor de acoperis (acoperisuri plate, curbe si cu unghi mare de inclinare). Suntem competenti in furnizarea unor solutii dovedite in timp pentru acoperisuri cu diverse utilizari, pentru acoperisuri cu efecte estetice speciale, pentru acoperisuri solare, avand capacitati deosebite si pentru toate tipurile de renovari de acoperisuri.

7. Sigilari si lipiri

Sika furnizeaza o gama completa de materiale de sigilare pentru rosturile elastice pentru cladiri si structuri de constructii. Gama noastra curenta de produse a fost adaptata pentru o arie de aplicatii bazata pe mai mult de 60 de ani de experienta. Sika furnizeaza solutii de etansare a rosturilor nu doar pentru fatadele cu o capacitate inalta de miscare si rezistenta UV, ci si pentru pardoselile aflate in zonele de trafic cu rezistenta chimica si mecanica. Sika are o experienta indelungată in sigilarea sistemelor de canalizare care trebuie sa beneficieze de o formula speciala pentru o rezistenta maxima la substante chimice, microorganisme, presiune mecanica, abraziune etc. Substantele de etansare pentru materialele de izolare pentru prevenirea scurgerii poluantilor reprezinta o alta specialitate Sika.

8. Consolidari structurale

Sika promoveaza solutii moderne privind consolidarea structurala. In acest sens, Sika a perfectionat sistemul de consolidari structurale Sika CarboDur – Sika Wrap, pe baza de materiale compozite, constand din fibre de carbon sau de sticla si rasini epoxidice.
Astfel de tehnologii sunt necesare in situatiile in care:
– armarea existenta este insuficienta sau este afectata de coroziune
– nu este obţinută clasa betonului
– se schimba partial sau total destinatia structurii, iar solicitarile la care este supusa sunt superioare celor considerate la proiectare
– se constata degradari structurale dupa incendii sau explozii
– sunt necesare consolidari structurale inainte sau dupa cutremur sau alte calamitati naturale

9. Impermeabilizari Sika se dedica solutiilor economice de etansare impotriva patrunderii apei, testate si dovedite pentru cele mai dificile solicitari. Sika ia in considerare intregul proces de etansare impotriva patrunderii apei pana la cel mai mic detaliu. Aplicatiile tipice pentru etansarea impotriva patrunderii apei sunt la structuri ingropate ale cladirilor, la tuneluri si la alte elemente de constructii. Sika furnizeaza de asemenea solutii speciale pentru rezervoarele de apa menajera si pentru centrele de tratare a apei menajere uzate. Sika ofera o gama unica de sisteme complete bazate pe experientele complexe ale specialistilor si ofera asistenta beneficiarilor, inginerilor si antreprenorilor in procesele de proiectare si constructie. Sika ia in considerare intregul proces de etansare impotriva patrunderii apei, pana la cel mai mic detaliu. Aplicaţiile tipice pentru etansarea impotriva patrunderii apei sunt la structuri din subsol pentru cladiri, tuneluri si alte constructii. Sika furnizeaza de asemenea solutii speciale pentru rezervoarele de apa menajera si centrale de tratare a apei menajere uzate. Sika ofera o gama unica de sisteme si produse complete, bazate pe experienta dobandita in lucrari complexe, oferind asistenta proprietarilor, inginerilor si antreprenorilor, pe parcursul intregului proces de proiectare si constructie. Pentru detalii suplimentare, consultati site-ul producatorului.

Copyright © 2019 Alvvimar

Scroll Up