• 0248.270.030
  • office@alvvimar.ro
  • Luni - Vineri: 7.30 - 18.00 Sambata: 7.30 - 13.00

Ruukki

Ruukki furnizeaza componente metalice, sisteme si sisteme metalice integrate pentru constructii si inginerie. Compania detine un portofoliu impresionant de produse si solutii metalice. Divizia Ruukki Construction ofera solutii metalice pentru constructii, reducand semnificativ timpul de executie al intregii lucrari, atat pentru constructii comerciale cat si pentru constructii industriale. Solutiile Ruukki pot fi utilizate si in domeniul fundatiilor pentru infrastructura si in proiecte de infrastructura pentru transporturi (poduri, autostrazi etc).

Produse
Acoperisurile din otel Ruukki sunt concepute pentru climatul solicitant nordic, pentru a rezista la temperaturile de iarna, ploilor de toamna si ingheturilor de pe timpul iernii. De asemenea au un aspect placut si un stil elegant, acordand si mai multa valoarea casei dumneavoastra.

Tigla metalica Adamante

Ruukki Adamante este un nou sistem de acoperia din tabla tip tigla, perfect pentru cei care tin la designul casei lor. Cele doua noi culori, Rosu Rubiniu si Violet Ametist vin in completarea designului indraznet si modern. Daca iti doresti o casa cu atitudine, Ruukki Adamante te poate ajuta. Acoperisurile cu profil din tabla tip tigla Adamante sunt protejate cu sistem Pural mat cu garantie tehnica 50 de ani si garantie estetica 20 de ani.

Caracteristici:
Adamante TS55-350-1125

Grosime material 0,5 mm
Lungime maxima 8200 mm
Lungime minima 850 mm
Lungime pas 350 mm
Latime efectiva 1125 mm
Inaltime profil (total) 55 mm

Tigla metalica Monterrey

Monterrey este cel mai popular produs din gama noastra de acoperisuri si corespunde atat peisajului natural, cat si arhitecturii caselor izolate. Profilul sau mai jos confera acoperisului dumneavoastra un aspect seren si placut.
Monterry plus este realizat din otel cu strat de protecţie Purex ce are garantie patruzeci (40) de ani pentru proprietatile tehnice si
cincisprezece (15) ani garantie pentru proprietatile estetice.
Monterrey premium este realizat din otel cu strat de protectie Pural sau Pural mat cu o grantie de cincizeci (50) de ani pentru proprietatile tehnice si douazeci (20) de ani pentru proprietatile estetice.
Monterrey standard este realizat din otel cu strat de protectie Poliester sau Poliester mat cu garantie de treizeci (30) de ani pentru proprietatile tehnice si zece (10) ani pentru proprietatile estetice.

Caracteristici:
Monerrey TS39-350-1100

Lungime pas 350 mm
Latime efectiva 1100 mm
Inaltime profil (total) 39 mm

Tabla faltuita Classic

Modelul Classic are un profil ce aduce aminte de tabla traditionala faltuita, oferind in acelasi timp un stil unic, modern. Aspectul sau se potriveste diverselor stiluri arhitecturale.
Tehnologia avansata de montaj a acestuia asigura un montaj rapid si usor, fara a fi necesare unelte speciale. Modelul Classic reprezinta o alegere excelenta pentru acoperisurile cu panta mica.

Modelele Classic C şi D
au muchia frontala pliata. Acest detaliu il face sa fie si smai elegant, nefiind necesar sa prindeti şuruburi pe coama.
Classic este realizat din otel cu strat de protectie din Pural sau Pural mat cu o garantie de cincizeci (50) de ani pentru caracteristicile tehnice si douazeci (20) de ani garantie pentru caracteristicile estetice.

Caracteristici:
Monerrey SR35-475C
Latime efectiva 475mm
Inaltime falt  35 mm

 

Tabla faltuita Classic premium

Pentru cei care aspira la ceea ce este mai bun in materie de acoperisuri, Ruukki a conceput o noua versiune a modelului Classic. Toate punctele forte ale Ruukki Classic, cum ar fi aspectul elegant care rezista in timp, precum si calitatea superioara si durabilitatea, sunt acum incorporate si in noua varianta de produs.
Un element cheie, diferit de versiune initiala, este chiar designul noului Classic, care are suprafata embosata, cu striatii elegante, pentru un plus de rafinament si un aspect unic pe piata de acoperisuri. In plus, aceasta embosare ofera si avantaje tehnice, pentru ca imbunatateste rigiditatea profilului de tabla si ii confera o planeitate ridicata. O alta noua caracteristica este izolarea fonică eficienta, care ajuta la cresterea confortului locuirii.

Caracteristici:
Monerrey SR35-475C
Grosime material 0,5 mm
Latime efectiva  475 mm
Inaltime falt  35 mm

Sistemul pluvial de la Ruukki este un sistem modular cu componente din otel si tabla de otel de cea mai buna calitate, prevopsite atat la interior cat si la exterior. Componentele sunt realizate respectand dimensiuni exacte, ceea ce asigura o imbinare perfecta. Sunt disponibile doua dimensiuni mare si mediu, sunt usor de instalat si intretinut.

1. Capac jgheab
2. Jgheab
3. Coltar exterior
4. Imbinare jgheab
5. Carlig jgheab
6. Racord jgheab-burlan
7. Coltar interior
8. Cot
9. Burlan
10. Bratara burlan
11. Cor evacuare

Copyright © 2019 Alvvimar

Scroll Up